Läs mer om vad du får av mig

PT-pass

Du får 60 minuters träning med specifika och individuella mål just för dig. Utomhus, på gymmet eller hemma. DU bestämmer! Jag tar med utrustningen vi behöver.

Jag utför en screening på alla klienter samt ett kort samtal vid första träffen för att få en så bra bild som möjligt av individen och för att du ska få dem bästa förutsättningarna.

Vill du veta mer?

Kostrådgivning

Kosten har stor betydelse för vårt resultat i träningen. Äter vi inte tillräckligt kommer kroppen inte heller orka. Jag ser till att du får ett kostschema som är utformat för dig personligen. Självklart med hänsyn till eventuella allergier och önskemål.

 Det ska inte vara tråkigt! Nyckeln till framgång är balans och en hållbar livsstil, tillsammans uppnår vi din optimala nivå med hänsyn till livssituation och tid.

Vill du veta mer?

Online-PT

Med min online tjänst får du ett individuellt kostschema tillsammans med ett skräddarsytt träningsschema – allt baserat utefter dina mål och förutsättningar.

Varje vecka följer jag upp hur det går för dig och en gång i månaden uppdaterar jag dina scheman allt för att du ska få så bra variation som möjligt för att nå dina mål.

Via en mobilanpassad webbsida kan vi ha kontakt via chatt och du får dessutom tillgång till allt du behöver.

Vill du veta mer?

Företagsträning

Studier visar att folk som regelbundet motionerar och tränar håller sig friskare. Vill ert företag slippa onödiga sjukskrivningar?

Träning är väldigt roligt och framförallt om vi gör det tillsammans med andra. Med min kunskap och förståelse för träning och hälsa tar jag mig gladeligen an just ert företag och ser till att era medarbetare blir piggare, gladare och full av endrofiner. En stor fördel för dig som arbetsgivare!

Vill du veta mer?

PT Small group

Grupp på 3-5 personer med ett träningstillfälle/vecka under 10 veckor.

Jag jobbar med individuell coachning på var och en. Dessutom startar och avslutar vi perioden med tester. Allt för att se vart vi kan förbättra oss och vilka progressioner vi gjort under den gångna tiden.

Vill du veta mer?

Mammaträning

Är du gravid? Eller vill du kanske hitta tillbaka efter en graviditet och förlossning?

Med rätt kunskap, försiktighet och sunt förnuft ser jag till att guida dig till rätt väg, en förlossning är stort och kvinnokroppen är fantastisk så låt oss ta hand om den väl!

Vill du veta mer?